Home > Νέα - Ειδήσεις > Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΔΣ στο Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΔΣ στο Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα

No Gravatar

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΔΣ στο Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα  

(9-3-2010)

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά στα πλαίσια της ενημέρωσης των φορέων της πόλης μας για τα προβλήματα του σχολείου και τις πρωτοβουλίες που παίρνει για δράσεις παιδείας και πολιτισμού, επισκέφθηκε τον Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα στα γραφεία της Νομαρχίας, την Τρίτη 9 Μαρτίου 2010.

Η αντιπροσωπεία των μελών του Δ.Σ αποτελούμενη  από τον  Πρόεδρο  Κωνσταντίνο Μπουρλετίδη, τον Αντιπρόεδρο Αντώνη Αντωνίου και τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Παναγιώτη Καλαβρό  είχαν  την ιδιαίτερη τιμή και χαρά μιας κοινής συνεδρίασης  με τον Νομάρχη Πειραιά και τους αρμόδιους αντινομάρχες, μεταξύ των οποίων και τον συναπόφοιτο Αντινομάρχη Λάζαρο Αλεξανδρίδη.

 Ο Σύνδεσμος είχε την ευκαιρία να αναδείξει στους παρευρισκόμενους  την παρουσία και τις δράσεις του Συνδέσμου  στην πόλη του Πειραιά. Οι δραστηριότητες του Συνδέσμου της Ιωνιδείου αποτελούν σημείο αναφοράς για τους πολίτες του Πειραιά και είναι σε απόλυτη γνώση της Νομαρχίας.

 Εκτός των πολιτιστικών δράσεων του Συνδέσμου Αποφοίτων, τα μέλη του ΔΣ συζήτησαν με τον Νομάρχη κ. Μίχα την σημασία του Πειραματικού Γυμνασίου και Λυκείου της Ιωνιδείου για την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, ενός σχολείου που συγκεντρώνει μαθητές από όλες τις γειτονιές του Πειραιά και αποτελεί ένα υπόδειγμα δημόσιου σχολείου για την περιοχή αυτή, και τις πρωτοβουλίες του Συνδέσμου για την επαναφορά του θεσμού των Προτύπων Σχολείων.

 Οι δύο πλευρές διαπίστωσαν πολλά κοινά σημεία και με πολύ χαρά δεσμεύτηκαν για συνεργασίας στο άμεσο μέλλον, με σκοπό από κοινού πολιτιστικές και εκπαιδευτικές παρεμβάσεις για την πόλη μας.

Το βράδυ της ίδιας μέρας μέλη του Δ.Σ παρευρέθηκαν σε εκδήλωση της Νομαρχίας Πειραιά, στην Αίθουσα Απόλλων, (εγκαίνια της έκθεσης της ζωγράφου κ. Σαρελάκου), τη διεύθυνση της οποίας έχει ο δραστήριος συναπόφοιτος Τάκης Μιχαλόπουλος (αποφ.77). (βλέπε φωτογραφίες)

 Ο Σύνδεσμος των Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Αντινομάρχη Πειραιά και Νήσων Λάζαρο Αλεξανδρίδη (Αποφ. 74) για την βοήθειά του ώστε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση αυτή. 

 

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.