Archive

Archive for Νοεμβρίου, 2009

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 29.11.2009

No Gravatar

 

kalpi_edit

Επί συνόλου 61 έγκυρων ψηφοδελτίων, εκλέγονται στο 9μελές Δ.Σ οι κάτωθι υποψήφιοι:

 1. Μπουρλετίδης Κωνσταντίνος   58  (95,1%)

 2. Πετσετάκης Δημήτριος                45   (73,8%)

3. Αντωνίου Αντώνης                       43  (70,5%)       

4. Βουτσινάς Κωνσταντίνος          43  (70,5%)          

5. Βασιλειάδης Βασίλης                     29  (47,5%)          

6. Μοραντζής Αντώνιος                    26  (42,6%)         

7. Πασχάλης Σπυρίδων                    23  (37,7%)                   

8. Χονδροκούκης Γρηγόρης           19  (31,2%)                 

9. Μπάιζος Παναγιώτης                  19  (31,2%)                 

 Αναπληρωματικά Μέλη με δικαίωμα συμμετοχής στις συνεδριάσεις του Δ.Σ και αντικατάστασης μελών στις επιτροπές του Συνδέσμου εκλέγονται οι Καλαβρός Παναγιώτης και Πλακάκης Δημήτρης.            

Για την Εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται οι κάτωθι υποψήφιοι

 1. Πανδής  Οδυσσέας                                33  (54,1%)

2. Παπαγιαννάκης Νικόλαος                   33  (54,1%)

3. Χρυσαφίτης Σταμάτης                           33  (54,1%)

 Με βάση το καταστατικό ο πρώτος σε ψήφους σύμβουλος συγκαλεί σε συνεδρίαση το νέο 9μελές Συμβούλιο τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009, στις 20.00, στην αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου «Μεμάγγελος Πασχάλης»,  με κύριο θέμα τη συγκρότηση του Δ.Σ σε σώμα.

 Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ήταν η Αγγελική Μαυροπούλου, και Γραμματέας ο Αλέξανδρος Λιγνός. Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής ήταν η Ευγενία Βουτσαδάκη και η Βασιλική Θειακούλη

Hμερήσια Διάταξη Γεν. Συνέλευσης και Χρήσιμες Οδηγίες για τις εκλογές

No Gravatar

kalpi_editΕΚΛΟΓΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 29.11.2009

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γ.Σ
2. Απολογισμός Πεπραγμένων Έτους 2009 (1/2009-10/2009)
3. Οικονομικός Απολογισμός Έτους 2009 – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
5. Εκλογές – Ψηφοφορία για το νέο Δ.Σ και  νέα Εξελεγκτική Επιτροπή

ΣΗΜ. 1. Υποψηφιότητα για τις εκλογές μπορείτε να δηλώσετε μέχρι την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου  στις 14.00. στα γραφεία του Συνδέσμου, ή μέσω επιστολής την οποία αφήνετε στο γραμματοκιβώτιο του Συνδέσμου. (επιβεβαίωση παραλαβής στο τηλ. 6937169129 και 6974393839).

ΣΗΜ.2. Δικαίωμα Υποβολής Υποψηφιότητας έχουν όλοι οι απόφοιτοι της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά που είναι τουλάχιστον τρεις μήνες τακτικά μέλη του Συνδέσμου.

ΣΗΜ.3. Η Ταμειακή Τακτοποίηση μπορεί να γίνει και την ημέρα των εκλογών.

ΣΗΜ.4. Διάρκεια Ψηφοφορίας 12.00-15.30

ΣΗΜ.5. Έντυπα Υποβολής Υποψηφιοτήτων μπορείτε να προμηθευτείτε από τα γραφεία του Συνδέσμου, ή με αποστολή κατόπιν αιτήματος σας μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης  info@saisp.gr

Η εκδήλωση «ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ανθολόγιο Αφηγήσεων» στο Σύνδεσμο

No Gravatar
Από αριστερά προς τα δεξιά, Βάσιας Τσοκόπουλος, Γιάννης Κακουλίδης, Λίτσα Μπαφούνη, Κώστας Μπουρλετίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλίδη

Από αριστερά προς τα δεξιά, Βάσιας Τσοκόπουλος, Γιάννης Κακουλίδης, Λίτσα Μπαφούνη, Κώστας Μπουρλετίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλίδη

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή Πειραιωτών και φίλων του Συνδέσμου, πραγματοποιήθηκε   η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ανθολόγιο αφηγήσεων»  που επιμελήθηκαν ο Νίκος Αξαρλής και ο Βάσιας Τσοκόπουλος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον  Σύνδέσμο Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, σε συνεργασία με τις  Εκδόσεις ΤΣΑΜΑΝΤΑΚΗ, στην κατάμεστη  αίθουσα του Μεγάλων Ευεργετών, Γεώργιος Μπόμπολας, του Συνδέσμου, τη Δευτέρα 9 Νοέμβρη.

Το βιβλίο αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή κειμένων για τον Πειραιά από σημαντικούς συγγραφείς ποιητές και ερευνητές όπως ο Παύλος Νιρβάνας, ο Λάμπρος Πορφύρας, Σπύρος Μελάς, Γιώργος Θεοτοκάς κ.α.

Για το βιβλίο μίλησαν ο συγγραφέας  Γιάννης Κακουλίδης πασίγνωστος για το πολυσχιδές και ποιοτικό έργο του: ποίηση, θέατρο, πεζό, κινηματογραφικά σενάρια και στίχους για πάνω από πεντακόσια γνωστά ελληνικά τραγούδια, και η Λίτσα Μπαφούνη, Ιστορικός  συν-διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου του Δήμου Πειραιά, η οποία  έχει στο ενεργητικό της σειρά επιστημονικών δημοσιεύσεων και είναι πολύ γνωστή στην πόλης μας για την πολιτισμική δράση της.

Όπως τόνισαν οι επιμελητές της έκδοσης Νίκος Αξαρλής και Βάσιας Τσοκόπουλος ένα ανθολόγιο είναι πρώτ’ απ’ όλα μια επιλογή. Από το πλήθος των κειμένων πρέπει, με κάποια κριτήρια, αλλά να επιλέξεις και άλλα να αφήσεις στην άκρη. Ένα κριτήριό μας ήταν τα καλά κείμενα, αλλά δεν ήταν το κυριότερο. Γι’ αυτό και ορισμένα τα παραλείψαμε, όχι χωρίς δυσκολία. Ο πρώτος στόχος μας ήταν να περιδιαβούμε τον Πειραιά μέσα από αφηγήσεις για τους τόπους του και τους ανθρώπους του. Και, επίσης, να παρακάμψουμε, αν μπορούμε, την στερεότυπη εικόνα για την πόλη που έχει μετασχηματιστεί και κυριαρχήσει μεταπολεμικά και μέχρι σήμερα. Στραφήκαμε σε όλων των ειδών τις αφηγήσεις και τις οργανώσαμε σα να αποτελούν μέρη μιας συνολικής αφήγησης.

Read more…

Categories: Εκδηλώσεις

Ένας νέος τρόπος βιβλιοπαρουσίασης?

No Gravatar

Mpaxer

Η γνωστή συγγραφέας Νοέλ Μπάξερ, συγγραφέας του best seller, « Από Δρυ Παλιά και από Πέτρα», (Εκδ. Ψυχογιός),  γράφει στο ιστολόγιο της  τις εντυπώσεις της, και εκφράζεται με θερμά λόγια για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της από το Σύνδεσμο Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά (16/2/2009), στην Αίθουσα των Αποφοίτων…

http://noellebaxer.psichogios.gr/2009/02/blog-post_4299.html

Την ευχαριστούμε θερμά και αναμένουμε το καινούριο βιβλίο της

«ΠΕΙΡΑΙΑΣ» Ανθολόγιο Αφηγήσεων

No Gravatar

afisa FINAL_2009_35_50_outlin...
Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά και οι Εκδόσεις ΤΣΑΜΑΝΤΑΚΗ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου:

«ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ανθολόγιο αφηγήσεων»  που επιμελήθηκαν ο Νίκος Αξαρλής και ο Βάσιας Τσοκόπουλος

Read more…

Categories: Εκδηλώσεις