Archive

Archive for Δεκεμβρίου, 2012

Ολυμπιονίκης δε “γεννιέσαι γίνεσαι”-Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

No Gravatar

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά συνδιοργάνωσε με το Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο της Ιωνιδείου μια διαδραστική εκπαιδευτική δραστηριότητα με θέμα «Ολυμπιονίκης δε γεννιέσαι, γίνεσαι».
Την εκδήλωση υλοποίησαν οι Ολυμπιονίκες της Ιστιοπλοΐας Βιργινία Κραβαριώτη (απόφ. 03) Αντιπρόεδρος του ΔΣ των Αποφοίτων της Ιωνιδείου και Σοφία Παπαδοπούλου.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να γνωρίσουν τα παιδιά της Α’ Λυκείου από κοντά δύο διακεκριμένες αθλήτριες, να θέσουν ερωτήματα για την πορεία τους και να κατανοήσουν ότι η επίτευξη ενός στόχου απαιτεί προσπάθεια και συνέπεια.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου, την πέμπτη και έκτη ώρα με ιδιαίτερα έντονη τη συμμετοχή των παιδιών. Προβλήθηκαν  βίντεο από την προσπάθεια των αθλητριών σους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο.

Ιδιαίτερη συγκινητική στιγμή ήταν όταν η Ολυμπιονίκης Βιργινία Κραβαριώτη δώρισε στην Ιωνίδειο Σχολή την μπλούζα που φορούσε στην τελευταία ιστιοδρομία, στην οποία κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα αποτελέσει προοίμιο μιας σειράς εκδηλώσεων της Ιωνιδείου Σχολής και του Συνδέσμου Αποφοίτων της, σε συνεργασία με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών και άλλους σημαντικούς φορείς.

Εκ μέρους του ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γενικός Γραμματέας
Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης                       Παναγιώτης Καλαβρός

«ΣΚΙΑΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ 1954-1973», (ΠΕΜΠΤΗ 27-9-2012)

No Gravatar

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά πραγματοποίησε εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Σκιαγραφία μιας Εφηβείας, Πειραιάς 1954-1973» (Εκδ. Κασταλία) του Συναπόφοιτου Γιώργου Διον. Πουκαμισά – Πρέσβη της Ελλάδας στο Βουκουρέστι, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 στην Αίθουσα Γεώργιος Μπόμπολας (Πραξιτέλους 236, έναντι Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιά)

Για το βιβλίο μίλησαν οι:

1.Νικήτας Νικητάκος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου

2.Παναγιώτης Δέγλερης, Δικηγόρος – Σύμβουλος Δ.Σ.Π.

3.Μάνος Στεφανίδης, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών

4.Θανάσης Βαλτινός, Συγγραφέας, Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών

Την εκδήλωση συντόνισε ο Νίκος Παπαγιαννάκης, Πρόεδρος της Φιλολογικής Στέγης Πειραιά.

Μεγάλο και καλό το ακροατήριο, γέλασε και δάκρυσε αρκετές φορές με τις περιγραφές και τις λεπτομέρειες που πολύ παραστατικά έφερε στην επιφάνεια της μνήμης ο Συγγραφέας. Παρόντες στην παρουσίαση, εκτός των άλλων και, ο Συγγραφέας και Εκπαιδευτικός κ. Ευάγγελος Αθηναίος, ο Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ε.α κ. Γιώργος Μοραντζής, ο πρώην Πρόεδρος των Αποφοίτων της Ιωνιδείου, Ιστορικός Ερευνητής κ. Δημοσθπενης Μπούκης, ο Διευθυντής της Ιωνιδείου Σχολής κ. Μιχάλης Άνθης, η Εκπαιδευτικός κ. Μαρία Ταστσόγλου, ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ. Αντώνης Μοραντζής, ο Συμβολαιογράφος και Μουσικός κ. Δημήτρης Πετσετάκης, η Υπεύθυνη Τύπου του Συλλόγου «Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ» κ. Κέρυ Μακρογαμβράκη, ο Αντιπρόεδρος της Φιλολογικής Στέγης κ. Δημήτης Κρασονικολάκης, ο πρώην Γενικός της ΔΗΡΑΠ κ. Δημήτρης Κρητικός, ο Αντιπρόεδρος των Αποφοίτων της Ιωνιδείου κ. Αντώνης Αντωνίου. Δημήτρης Κανδεράκης

Ο Γεώργιος Πουκαμισάς είναι Πρεσβευτής της Ελλάδος στο Βουκουρέστι , είναι Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και  της Διπλωματικής Ακαδημίας Βιέννης. Το 1981 εντάχθηκε στην διπλωματική υπηρεσία του κράτους. Έχει υπηρετήσει στην Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ, στη Λιβύη, στις πρεσβείες Ουάσιγκτον και Λευκωσίας.

Ανακοίνωση ΔΣ Συνδέσμου Αποφοίτων Ιωνιδείου σχετικά με την εφαρμογή του νόμου 3966/2011 για τα Πρότυπα –Πειραματικά Σχολεία

No Gravatar

Τον τελευταίο καιρό δεχόμαστε πολλά ερωτήματα σχετικά με το εάν θα εφαρμοστεί ο νόμος 3966/2011, και ιδιαίτερα για το εάν θα γίνουν εξετάσεις  ή θα γίνει κλήρωση για το έτος 2013-2014.

Πριν τοποθετηθούμε να κάνουμε ορισμένες διαπιστώσεις σχετικά με την μέχρι τώρα  εφαρμογή του νόμου:

(α) Έχουν επιλεχθεί μέσα από διαδικασία αξιολόγησης τα Πρότυπα – Πειραματικά Σχολεία.

(β) Έχει ορισθεί η Διοικούσα Επιτροπή Προτύπων – Πειραματικών Σχολείων του Υπουργείου Παιδείας

(γ) Έχουν ορισθεί τα ΕΠΕΣ (Επιστημονικά Συμβούλια) και οι Πρόεδροι τους καθώς και τα Σχολικά Συμβούλια των ΠΠΣ

(δ) Έχει αρχίσει η διαδικασία αξιολόγησης των Καθηγητών οι οποίοι εφόσον αξιολογηθούν θετικά θα παραμείνουν για τα επόμενα πέντε χρόνια στο ΠΠΣ της προτίμησης τους

(ε) Έχουν δημιουργηθεί οι Όμιλοι Δραστηριοτήτων στους οποίους συμμετέχουν και μαθητές άλλων σχολείων.

Τα ανωτέρω σημεία όμως μπροστά σε αυτά που πρέπει να γίνουν να βελτιωθούν και να αλλάξουν στο συγκεκριμένο νόμο είναι επουσιώδη. Σε ένα γενικό πλαίσιο κατευθύνσεων σε επίπεδο στρατηγικής, ο νόμος «πνίγει» τα σχολεία διότι τα πάντα εξαρτώνται κεντρικά και γραφειοκρατικά από την Δ.Ε.Π.Π.Σ. Ουσιαστικά δεν ενθαρρύνεται η ανάπτυξη αυτόνομης εκπαιδευτικής πολιτικής στο επίπεδο της εισαγωγής μαθητών, διαμόρφωσης εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, επιλογής Καθηγητών που θα παραμείνουν για πολλά χρόνια και θα κάνουν καριέρα,  εσωτερική αυτοαξιολόγηση, αλλά και άμιλλας μεταξύ των, ενώ δεν εξασφαλίζεται ικανή χρηματοδότηση (όχι μόνο κρατική αλλά και μέσω ιδιωτικών φορέων) για την υλοποίηση των καινοτόμων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Επίσης δεν αξιοποιείται η αγάπη, η επιθυμία και η δυνατότητα συνεισφοράς των πολλών διακεκριμένων αποφοίτων των ανωτέρω σχολείων και των οργανωμένων σωματείων τους.

 Μέσα σε αυτό το πλαίσιο καθυστερεί σκανδαλωδώς η εφαρμογή εισαγωγικών εξετάσεων από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο και συνεχίζεται το απαράδεκτο σύστημα της κλήρωσης «λαχειοφόρων θέσεων».  Επίσης για έναν λόγο που κανείς δεν κατανοεί, ο νόμος 3966/2011 προβλέπει εξετάσεις από το Γυμνάσιο στο Λύκειο, κάτι στο οποίο ήμασταν όλοι αντίθετοι, εφόσον θα υπάρχουν εξετάσεις από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο, και εσωτερικές σχολικές εξετάσεις υψηλού επιπέδου.

 Έτσι φαίνεται ότι σε μια δύσκολη περίοδο για την Ελληνική οικογένεια προστίθεται ένα επιπλέον άγχος στους γονείς των μαθητών, διότι θα πρέπει να δώσουν εξετάσεις και τα παιδιά που μπήκαν με κλήρωση και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στις τάξεις του Γυμνασίου.

 Η πληροφόρηση μας είναι ότι φέτος ο νόμος θα εφαρμοστεί και θα υπάρξουν εξετάσεις από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο για το σχολικό έτος 2013-2014. Έχουμε λάβει διαβεβαιώσεις, οι οποίες βέβαια απαιτούν άμεσες ενέργειες στην κατεύθυνση των βελτιώσεων του νόμου και των αλλαγών συγκριμένων σημείων που δημιουργούν στρεβλώσεις .

 Έχουμε ετοιμάσει θέσεις και προτάσεις για την βελτίωση του νόμου με απόλυτο σεβασμό στο χαρακτήρα του Πρότυπου –Πειραματικού Σχολείου, των μαθητών και των γονέων του, των καθηγητών –λειτουργών του, καθώς και των αποφοίτων του που αποτελούν την απόδειξη της δουλειάς που κάνει το καλό δημόσιο σχολείο.

 Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο, απόφοιτο της Ιωνιδείου Σχολής, στον οποίο και θα θέσουμε τις προτάσεις μας. Στη συνέχεια θα συναντηθούμε με εκπροσώπους και των άλλων κομμάτων ώστε να υπάρχει μια προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το θέμα και την τύχη των Προτύπων –Πειραματικών Σχολείων

 Εκ μέρους του ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης

“Ολυμπιονίκης δε γεννιέσαι γίνεσαι”

No Gravatar

“Ολυμπιονίκης δε γεννιέσαι γίνεσαι”-Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά συνδιοργανώνει  με το Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο της Ιωνιδείου μια διαδραστική εκπαιδευτική δραστηριότητα με θέμα «Ολυμπιονίκης δε γεννιέσαι, γίνεσαι».
Την εκδήλωση θα υλοποιήσουν οι Ολυμπιονίκες της Ιστιοπλοΐας Βιργινία Κραβαριώτη (απόφ. 03) Αντιπρόεδρος του ΔΣ των Αποφοίτων της Ιωνιδείου και h Σοφία Παπαδοπούλου.
Στόχος της εκδήλωσης είναι να γνωρίσουν τα παιδιά της Α’ Λυκείου από κοντά δύο διακεκριμένες αθλήτριες, να θέσουν ερωτήματα για την πορεία τους και να κατανοήσουν ότι η επίτευξη ενός στόχου απαιτεί προσπάθεια και συνέπεια.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου, την πέμπτη και έκτη ώρα και θα διαρκέσει δύο ώρες. Θα προβληθούν βίντεο από την προσπάθεια των αθλητριών σους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο. Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα αποτελέσει προοίμιο μιας σειράς εκδηλώσεων του Συνδέσμου και του σχολείου μας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών και άλλους σημαντικούς φορείς.

Εκ μέρους του ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γενικός Γραμματέας
Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης                 Παναγιώτης Καλαβρός

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΔΕΙΟ ΣΧΟΛΗ

No Gravatar

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

 Η Χορωδία Πειραιώς 1960 και η Ορχήστρα της σας προσκαλούν την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 8.30 μμ στην Χριστουγεννιάτικη Συναυλία τους, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, Σωτήρος Διός 17-19

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με την συμπαράσταση του Δήμου Πειραιά και την υποστήριξη της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά και του Συνδέσμου Αποφοίτων Ιωνιδείου

Συναπόφοιτοι της Χρονιάς…

No Gravatar

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά θα βραβεύσει του Συναπόφοιτους της Χρονιάς 2012, στην καθιερωμένη ετήσια γιορτή για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας που πραγματοποιείται στον χώρο του Συνδέσμου. Η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας θα γίνει στα τέλη Ιανουαρίου.

Θα θέλαμε να μας στείλετε τις δικές σας προτάσεις για εκείνους τους απόφοιτους που θεωρείτε ότι πρέπει να βραβευτούν για την συνεισφορά και την δράση τους. Μαζί με το όνομα του συναπόφοιτου θα πρέπει να μας γνωστοποιήσετε τον λόγο για τον οποίο θεωρείτε ότι πρέπει να βραβευτεί.

Οι κατηγορίες είναι οι εξής, χωρίς να αποκλείεται και η δημιουργία νέας κατόπιν πρότασης:

  • για την προσφορά στην Παιδεία και τον Πολιτισμό
  • για την προσφορά σε θέσεις ευθύνης και Κοινωνικής Προσφοράς
  • για την προσφορά στην Επιχειρηματικότητα
  • για την προσφορά στον Σύνδεσμο
  • παλιοί καθηγητές της Ιωνιδείου

Μπορείτε να μας στείλετε τις προτάσεις σας στο e-mail του Συνδέσμου, info@saisp.gr ή με fax στο 2104180944.


Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προτάσεων είναι η 31η Δεκεμβρίου 2012.

Είσπραξη Συνδρομών Μελών από εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη του Συνδέσμου

No Gravatar

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την κινητοποίηση και την υποστήριξη σας στην προσπάθεια διατήρησης του σωματείου μας που εδώ και 33 χρόνια συνδέει όλα τα μέλη της μεγάλης κοινότητας της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά.

 Όπως, για την διευκόλυνση της  είσπραξης των συνδρομών σας , υπάρχει η δυνατότητα  Επίσκεψης Εξουσιοδοτημένου Συνεργάτη  του Συνδέσμου στο χώρο εργασίας ή στο σπίτι σας.

 Ο συνεργάτης μας ονομάζεται Αλέκος Τσαϊλάς (τηλ. επικοινωνίας 6944417870), και μπορείτε να κανονίσετε μαζί τη διεκπεραίωση της είσπραξης των Συνδρομών. Για την επιβεβαίωση των στοιχείων του μπορείτε να ζητάτε την αστυνομική του ταυτότητα, να τον καλέσετε στο τηλέφωνο που σας έχουμε δώσει και να παραλαμβάνετε την απόδειξη εξόφλησης της συνδρομής.

 Σε περίπτωση που επιθυμείτε να καταθέσετε τα χρήματα στην Τράπεζα,  μπορείτε στην τράπεζα Eurobank στον αριθμό λογαριασμού 0026.0076.51.0200537695 (εμφανίζεται ως Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά)

 Όπως σας έχει γίνει ήδη γνωστό, στην περίπτωση που οι ανείσπρακτες συνδρομές ξεπερνούν τα 3 έτη και επιθυμείτε διακανονισμό αυτός μπορεί να γίνει «άπαξ» με την καταβολή συνδρομών των 3 τελευταίων ετών. Με την καταβολή αυτού του ποσού, θεωρείστε ενήμερο μέλος.

 Θέλουμε ρομαντικά, συναισθηματικά και …αντιοικονομικά να κρατήσουμε ζωντανή τη φλόγα του Συνδέσμου μας, ο οποίος αποτελεί υπόδειγμα και παράδειγμα σε μια πόλη που σβήνει. Για να το καταφέρουμε αυτό θέλουμε τη βοήθεια και το ενδιαφέρον σας.. Απλά η πληρωμή της ετήσιας συνδρομής, του ποσού των 20 ευρώ,  αποτελεί βαθιά ανάσα για το Σύνδεσμο και την απαραίτητη ώθηση στην υλοποίηση των κοινωνικών του δράσεων.

Με εκτίμηση  και θερμές ευχαριστίες

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Ταμίας

Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης                    Γιάννης Βρέτταρος

Εκδηλώσεις του Συνδέσμου Αποφοίτων Ιωνιδείου για την επέτειο των 90 ετών από τη Μικρασιατική καταστροφή

No Gravatar

Εκδηλώσεις του Συνδέσμου Αποφοίτων Ιωνιδείου για την επέτειο των 90 ετών από τη Μικρασιατική καταστροφή

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις και δράσεις που αφορούν την επέτειο για τη συμπλήρωση 90 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Στο πλαίσιο αυτό

α) Κατόπιν προσκλήσεως του Δήμου Πειραιά και του Δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου συμμετέχει ως υποστηρικτής της εκδήλωσης «Η μνήμη ζωντανεύει μέσα από καρτ-ποστάλ και βιβλία» την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Νεοκλασικό Κτήριο της οδού Κανθάρου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων δράσεων  “1922-2012 «Από τη γη της Ιωνίας στον Πειραιά» Ο Ελληνισμός της Μικράς Ασίας. Ακμή, ξεριζωμός και εγκατάσταση στην Ελλάδα”.

β) Συνδιοργανώνει με τη Φιλολογική Στέγη Πειραιώς την παρουσίαση του βιβλίου «Γιαρντίμ, οι φλόγες της Ανατολής» (Εκδόσεις Καστανιώτη) του συγγραφέα – ιατρού Χρήστου Ναούμ, την Τετάρτη 19-12-2012 και ώρα 20.00 στην Αίθουσα Γεώργιος Μπόμπολας (Πραξιτέλους 236, Πειραιάς).

Επισυνάπτονται οι προσκλήσεις των εκδηλώσεων

Εκ μέρους του ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                          Ο Γενικός Γραμματέας

Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης               Παναγιώτης Καλαβρός

Έναρξη Δωρεάν Προγράμματ​ος «Ενισχυτικ​ής διδασκαλία​ς»

No Gravatar

Έναρξη Δωρεάν Προγράμματ​ος «Ενισχυτικ​ής διδασκαλία​ς» μαθητών Προτύπου Πειραματικ​ού Γυμνασίου Ιωνιδείου και παιδιών συναποφοίτ​ων – Υποβολή Αιτήσεων Εγγραφής


Αγαπητοί συναπόφοιτοι,

Το νεοσύστατο Δ.Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής, προσεγγίζοντας με ιδιαίτερη ευαισθησία και ενδιαφέρον τα θέματα που απασχολούν τη μαθητική κοινότητα του σχολείου μας και παράλληλα ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας με τα παιδιά-μαθητές των συναποφοίτων, σας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας δωρεάν προγράμματος «Ενισχυτικής Διδασκαλίας» μαθητών του Προτύπου Πειραματικού Γυμνασίου Ιωνιδείου και παιδιών συναποφοίτων.

Η ενισχυτική διδασκαλία θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες θεματικές ενότητες: Έκθεση, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα, Μαθηματικά, Φυσική.

Τη διδασκαλία των παραπάνω θεματικών ενοτήτων έχουν αναλάβει έμπειροι εκπαιδευτικοί/επιστήμονες των αντιστοίχων ειδικοτήτων. Εκπαιδευτική Σύμβουλος του Προγράμματος είναι η κα. Αριστέα Οικονόμου, επί σειρά ετών φιλόλογος της Ιωνιδείου, η οποία συμμετέχει και στη διδασκαλία των θεματικών ενοτήτων.

Τα μαθήματα θα λάβουν χώρα στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες των γραφείων του Συνδέσμου (Πραξιτέλους 236, Πειραιάς).

Η διδασκαλία των μαθημάτων θα γίνεται κάθε Σάββατο και ώρες 09:30 έως 16:30. Η έναρξη των μαθημάτων προγραμματίζεται για το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013.

Σημειώνεται ότι η Φυσική αφορά τους μαθητές Β’ και Γ’ Γυμνασίου. Ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών που θα συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα, θα διερευνηθεί η δυνατότητα κάλυψης θεμάτων Νέας Ελληνικής Γλώσσας και Χημείας στα διδακτικά πλαίσια των θεματικών ενοτήτων της Έκθεσης και Φυσικής αντίστοιχα.

Σας καλούμε λοιπόν να υποβάλετε άμεσα την Αίτηση Εγγραφής, η οποία είναι διαθέσιμη και από τα γραφεία του Συνδέσμου αλλά και ηλεκτρονικά (κάντε κλικ) H αίτηση μπορεί να υποβληθεί στο info@saisp.gr, να αποσταλεί στο fax του Συνδέσμου (210-41.80.944) ή να προσκομιστεί στα γραφεία του Συνδέσμου. Για λεπτομέρειες, μπορείτε να απευθύνεσθε στον Γραμματέα Τομέα Πειραιά κ. Γιάννη Κωνσταντόπουλο (6973-773.062), ο οποίος είναι ο Υπεύθυνος του Προγράμματος.

Επισημαίνουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Είναι επιθυμητό όπως οι αιτήσεις έχουν υποβληθεί μέχρι την Παρασκευή 21.12.2012.

Ο Ειδικός Γραμματέας

Τομέα Πειραιά

Γιάννης Κωνσταντόπουλος