Archive

Archive for Ιανουαρίου, 2010

Κοπή Πίτας Συνδέσμου

No Gravatar

BANNER_300_230_F_c[1]

Σας προσκαλούμε  στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικής Πίτας του Συνδέσμου μας, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 12.00, στην Αίθουσα Μεγάλων Ευεργετών «Γ.Μπόμπολας», Πραξιτέλους 236. Στην ίδια εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν και οι βραβεύσεις των Συναποφοίτων της Χρονιάς 2009, για την διάκριση τους την χρονιά που πέρασε στην Παιδεία, το Σχολείο και τον Πολιτισμό, στην Επιχειρηματικότητα, σε θέσεις ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς αλλά και στο Σύνδεσμο μας,  και των Παλιών Καθηγητών μας.

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς η παρουσία σας στην εκδήλωση μας.

Ο Πρόεδρος                                                        Ο Γεν. Γραμματέας

 

Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης               Κωνσταντίνος Βουτσινάς

Οι βραβεύσεις «Συναπόφοιτοι της Χρονιάς»

No Gravatar

P2013278

Ανακοινώθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά οι βραβεύσεις «ΣΥΝΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ». Στα πλαίσια του συγκεκριμένου θεσμού οι απόφοιτοι επιλέγουν τους συναπόφοιτους τους, που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε  για την προσφορά τους στο Σύνδεσμο, στην Παιδεία και τον Πολιτισμό, σε θέσεις Ευθύνης και Κοινωνικής Προσφοράς και στην Επιχειρηματικότητα. Επίσης επιλέγονται και βραβεύονται για την προσφορά τους παλιοί αγαπημένοι καθηγητές. Οι βραβεύσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν σε ειδική εκδήλωση μαζί με την κοπή της πίτας του Συνδέσμου, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010, και ώρα 12.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων, Πραξιτέλους 236 στον Πειραιά.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα σημαντικό θεσμό για την πόλη του Πειραιά, ο οποίος μετρά αισίως επτά χρόνια ζωής, και αναδεικνύει την καθημερινή και σημαντική προσφορά των αποφοίτων της Ιωνιδείου σε όλους τους τομείς της οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Φετινή καινοτομία του θεσμού η βράβευση της τάξης του 1940, της πλέον πιο δραστήριας και παλαιάς τάξης η οποία κλείνει 70 αποφοίτησης  56 συνεχόμενες  ετήσιες συναντήσεις.

Οι βραβεύσεις ανά κατηγορία θα είναι οι εξής: Read more…