Home > Back to Ιωνίδειος > «20 Χρόνια Φαγούρα»… Συνάντηση της Τάξης του 1990 στο Σχολείο (8-5-2010)

«20 Χρόνια Φαγούρα»… Συνάντηση της Τάξης του 1990 στο Σχολείο (8-5-2010)

No Gravatar

Το κουδούνι ξαναχτύπησε ακριβώς 20 χρόνια μετά για τους αποφοίτους του 1990..

Επιστρέψαμε για λίγες ώρες στα θρανία, οι παλιοί καθηγητές μας πήραν απουσίες, κάποιοι είπαν το μάθημα και οι υπόλοιποι αντέγραψαν φωτογραφίες, εικόνες και αναμνήσεις από μια εφηβεία επιεική που γίνεται.. τέλος πάντων ας μην τα συζητάμε καλύτερα..

 

Οι απόφοιτοι του 90 είχαν την ευκαιρία να ξαναζήσουν την ατμόσφαιρα του σχολείου. Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά σε συνεργασία με τη διεύθυνση του Σχολείου  και τη σχολική επιτροπή οργάνωσε τη συνάντηση της τάξης του 1990 μέσα στην Ιωνίδειο..

Οι απόφοιτοι του 90 ξαναγύρισαν στα θρανία τους, είδαν παλιούς καθηγητές , ξεναγήθηκαν στους αναμορφωμένους χώρους του σχολείου, πληροφορήθηκαν από τον Πρόεδρο του ΔΣ Κωνσταντίνο Μπουρλετίδη και τον Γεν. Γραμματέα Κωνσταντίνο Βουτσινά (αμφότεροι απόφοιτοι της τάξης του 90) για τις προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ιωνίδειος σήμερα..

Οι απόφοιτοι του 90 ξεναγήθηκαν και στο χώρο της έκθεσης φωτογραφίας στη μπροστινή είσοδο και εντυπωσιάστηκαν θετικά από τις αλλαγές που είδαν.. Μετά από το «μάθημα» στις τάξεις ακολούθησε μικρή δεξίωση..

 

Την τάξη του 90 συντρόφευσαν παλιοί καθηγητές οι οποίοι είχαν διδάξει τη συγκεκριμένη περίοδο στην Ιωνίδειο.  Πιο συγκεκριμένα στην παρέα μας ήταν οι φιλόλογοι κ.κ  Κούνουπας και Σταμάτογλου, ο καθηγητής μαθηματικών κος Στεργίου, οι Καθηγήτριες Γαλλικών κες Δανέζη και Τοκατλόγλου, η καθηγήτρια Μαθηματικών κα Πασχοπούλου, και η καθηγήτρια Γυμναστικής κα. Κατσίκη.

 

Οι απόφοιτοι της τάξης του 1990 ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά στην οποία αναμένονται εκπλήξεις και ακόμη πιο πρωτότυπες ιδέες.

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιωνιδείου ευχαριστεί θερμά του Διευθυντές Γυμνασίου και Λυκείου κ.κ Γιάννη Κότσιρα και Μιχάλη Ευστρατίου και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Παναγιώτη Δέγλερη για τη υποστήριξη, την βοήθεια στην επίτευξη των στόχων της εκδήλωσης.

  1. maria papadopoulou
    Σεπτεμβρίου 6th, 2010 at 15:57 | #1

    Α δεν το πιστεύω!!!θέλω κι εγώ επίσης ως απόφοιτος του 94 όταν έρθει η δική μας η σειρά κάτι παρόμοιο!!να είμαστε καλά και το ελπίζουμε

  1. No trackbacks yet.