Home > Εκδηλώσεις > REUNION 2010 στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιά: Παραλειπόμενα

REUNION 2010 στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιά: Παραλειπόμενα

No Gravatar
 
 
 

 

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την καθιερωμένη εκδήλωση – πάρτυ στο κατάμεστο Εστιατόριο του  Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά τη Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010.

Στην εκδήλωση αυτή οι απόφοιτοι διαφορετικών τάξεων της Ιωνιδείου Σχολής και οι φίλοι τους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν μεταξύ τους να ανταλλάξουν αναμνήσεις και για το σχολείο και ευχές για καλό καλοκαίρι, σε έναν από τους ομορφότερους χώρους της πόλης μας.

Ιδιαίτερα τιμήθηκαν οι παλιοί μας καθηγητές, οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρόν και είχαν τη χαρά να τα πουν με παλιούς μαθητές τους από πολλές και διαφορετικές γενιές.  Μεταξύ αυτών διακρίναμε τον πατριάρχη των παλιών μας καθηγητών, τον Γυμναστή κ. Σπανάκο, την γυμνάστρια κ. Κατσίκη, τους φιλόλογους κα Βέρου & κ. Σταμάτογλου, την χημικό κ. Γεωργιάδου, τον παλιό διευθυντή και καθηγητή φυσικής κ. Αγγελόπουλο, τον καθηγητή φυσικής κ. Παπαγιαννιώδη, τον παλιό διευθυντή κ. Αναγνωσταρά, τον παλιό διευθυντή και μαθηματικό κ. Τριανταφυλλίδη, την μαθηματικό κα Πασχοπούλου.

Ιδιαίτερη τιμή για το Σύνδεσμο των Αποφοίτων της Ιωνιδείου , η παρουσία προσωπικοτήτων της πνευματικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου, όπως του διάσημου σκηνοθέτη Νίκου Κούνδουρου,

του συναπόφοιτου συγγραφέα Κωνσταντίνου Τζούμα, του συνθέτη, ερμηνευτή και συναπόφοιτου Γιώργου Σαρρή, και η Διευθύντρια του Ωδείου ΕΥΥΜΝΙΑ κ. Ιωάννα Παρασκευοπούλου

Ανάμεσα στους εκλεκτούς αποφοίτους και τους φίλους τους  το παρών έδωσαν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημήτρης Καρύδης Βουλευτής Πειραιά,  ο κ. Λάζαρος Αλεξανδρίδης Αντινομάρχης Πειραιά,  ο Αντώνης Καλογερόγιαννης Υπ. Δήμαρχος Πειραιά και Δημοτικός Σύμβουλος, ο κ. Σπύρος Σπυρίδων πρώην Περιφερειάρχης, η κα Μαρία Μπουκουβάλα Πολιτευτής –Ιατρός, ο κ. Σταύρος Μοραντζής Γραμματέας Νεολαίας της ΝΔ Πειραιά,  ο κ. Τάκης Δέγλερης, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, ο κ.  Γιώργος Χατζηγεωργίου Πρόεδρος των Αποφοίτων της Saint – Paul, ο Πρόεδρος των Αποφοίτων του Πειραματικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Λεωνίδας Τσιγώνας, ο Πρόεδρος του Οδοιπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Δημήτρης Μπουρλετίδης,  η Πρόεδρος του Δ.Σ της Χορωδίας Πειραιώς 1960 κ. Δέσποινα Πασβάνη, ο Διευθυντής του Ψυχοθεραπευτικού Κέντρου Πειραιά και συναπόφοιτος Νίκος Δέγλερης, ο πρόεδρος του ΜΚΟ ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ και συναπόφοιτος Δημήτρης Θεοδωρολέας, ο Γενικός Γραμματέας του Πειραϊκού Συνδέσμου και συναπόφοιτος Παναγιώτης Πετρόπουλος  o κ. Ιωάννης Μοίρας, τ. Αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της ΝΔ ο τ. Πρόεδρος των Αποφοίτων της Ιωνιδείου κ. Δημοσθένης Μπούκης, ο πρώην. Πρόεδρος του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος , μέλος του ΔΣ του ιδρύματος και συναπόφοιτος Γεώργιος Μπακούρης, η Δικηγόρος τ. Αντιπρόεδρος του ΔΣ των Αποφοίτων της Ιωνιδείου Γιώτα Μπουρλετίδου, η τ. Γενική Γραμματέας των Αποφοίτων της Ιωνιδείου και φιλόλογος Αθηνά Κάσση, ο συναπόφοιτος Ιατρός και ερευνητής Κώστας Δάβος, ο συναπόφοιτος Ιατρός Παύλος Μαραγκουδάκης,  ο συναπόφοιτος Ιατρός Γιάννης Σκουνάκης, ο συναπόφοιτος δημοσιογράφος Δημήτρης Καπράνος,  η κ. Καλλιόπη Δράκου Δημοσιογράφος, ο κ. Γιάννης Κανατσέλης εκδότης της “Φωνής των Πειραιωτών”, ο πολιτικός Επιστήμονας Πέτρος Βιολάκης, η κα Τιτίκα Κοντζόγλου, και η  Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Εφημερίδας «Φωνή των Πειραιωτών» και συναπόφοιτο κ. Ελένη Κανατσέλη.

Τον επιχειρηματικό κόσμο εκπροσώπησαν οι συναπόφοιτοι κ.κ Γεώργιος Κυπριώτης (ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ Μπάνιο –Δάπεδο), Γιάννης Παρακευόπουλος (ΓΑΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ), Γιώργος Κωστής (Όμιλος DOMEFAR) που ήταν και χορηγοί της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν φέτος η παρουσία των τάξεων 1974, 1977, 1984, 1985, 1990, 1992 αλλά και η έντονη παρουσία των νέων αποφοίτων των τάξεων 2009 και 2010.

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, ευχαριστεί  θερμά τις κάτωθι επιχειρήσεις και μέσα ενημέρωσης για την υποστήριξη τους, μέσα από τη συμμετοχή τους στο χορηγικό πρόγραμμα της εκδήλωσης:

  1. Domefar: Αργυρός Χορηγός (του συναπόφοιτου Γιώργου Κωστή)
  2. Όμιλος Χαραγκιώνη: Χάλκινος Χορηγός (του συναπόφοιτου Θεόδωρου Χαραγκιώνη) 
  3. MS Paschalis: Χάλκινος Χορηγός (του συναπόφοιτου Σπύρου Πασχάλη) 
  4. ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ: Μπάνιο – Δάπεδο: Υποστηρικτής (του συναπόφοιτου Γιώργου Κυπριώτη) 
  5. Κτήμα Σιγάλα: Χορηγός Κρασιού (του συναπόφοιτου Πάρι Σιγάλα)
  6. ΓΑΙΑ Οινοποιητική: Χορηγός Κρασιού (του συναπόφοιτου Γιάννη Παρασκευόπουλου)
  7. PCM: Χορηγός Έντυπου Υλικού, (του φίλου του Συνδέσμου Παναγιώτη Νταικόγλου) 
  8. PiraeusPress: Χορηγός Επικοινωνίας (του φίλου του Συνδέσμου Σαράντου Ευσταθόπουλου) 

 

Η συμμετοχή τους συνέβαλλε αποφασιστικά  στο να:

  1. μειωθεί το κόστος συμμετοχής των αποφοίτων στην εκδήλωση, σε μια εποχή ιδιαίτερα σκληρής λόγω της οικονομικής κρίσης.
  2. καλυφθούν τα έξοδα συμμετοχής των παλιών μας καθηγητών οι οποίοι θα συμμετάσχουν τιμής ένεκεν στην εκδήλωση
  3. καλυφθούν οι δαπάνες έντυπου υλικού, μουσικής κάλυψης της εκδήλωσης, ηλεκτρονικής υποστήριξης κ.α
  4. πληρωθούν προσκλήσεις των νέων αποφοίτων της τάξης του 2010, στους οποίους θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα να συμμετάσχουν χωρίς κόστους στη μεγάλη ετήσια γιορτή των αποφοίτων της Ιωνιδείου.

 

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Ιστιοπλοικό Όμιλο Πειραιά για τη συνδιοργάνωση για άλλη μια φορά της επιτυχημένης εκδήλωσης θεσμού για την Ιωνίδειο και τους απόφοιτους της.

 

 

Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γεν. Γραμματέας

 

Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης                  Κωνσταντίνος Βουτσινάς

Categories: Εκδηλώσεις
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.