Home > Χωρίς κατηγορία > Είσπραξη Συνδρομών Μελών από εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη του Συνδέσμου

Είσπραξη Συνδρομών Μελών από εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη του Συνδέσμου

No Gravatar

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την κινητοποίηση και την υποστήριξη σας στην προσπάθεια διατήρησης του σωματείου μας που εδώ και 33 χρόνια συνδέει όλα τα μέλη της μεγάλης κοινότητας της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά.

 Όπως, για την διευκόλυνση της  είσπραξης των συνδρομών σας , υπάρχει η δυνατότητα  Επίσκεψης Εξουσιοδοτημένου Συνεργάτη  του Συνδέσμου στο χώρο εργασίας ή στο σπίτι σας.

 Ο συνεργάτης μας ονομάζεται Αλέκος Τσαϊλάς (τηλ. επικοινωνίας 6944417870), και μπορείτε να κανονίσετε μαζί τη διεκπεραίωση της είσπραξης των Συνδρομών. Για την επιβεβαίωση των στοιχείων του μπορείτε να ζητάτε την αστυνομική του ταυτότητα, να τον καλέσετε στο τηλέφωνο που σας έχουμε δώσει και να παραλαμβάνετε την απόδειξη εξόφλησης της συνδρομής.

 Σε περίπτωση που επιθυμείτε να καταθέσετε τα χρήματα στην Τράπεζα,  μπορείτε στην τράπεζα Eurobank στον αριθμό λογαριασμού 0026.0076.51.0200537695 (εμφανίζεται ως Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά)

 Όπως σας έχει γίνει ήδη γνωστό, στην περίπτωση που οι ανείσπρακτες συνδρομές ξεπερνούν τα 3 έτη και επιθυμείτε διακανονισμό αυτός μπορεί να γίνει «άπαξ» με την καταβολή συνδρομών των 3 τελευταίων ετών. Με την καταβολή αυτού του ποσού, θεωρείστε ενήμερο μέλος.

 Θέλουμε ρομαντικά, συναισθηματικά και …αντιοικονομικά να κρατήσουμε ζωντανή τη φλόγα του Συνδέσμου μας, ο οποίος αποτελεί υπόδειγμα και παράδειγμα σε μια πόλη που σβήνει. Για να το καταφέρουμε αυτό θέλουμε τη βοήθεια και το ενδιαφέρον σας.. Απλά η πληρωμή της ετήσιας συνδρομής, του ποσού των 20 ευρώ,  αποτελεί βαθιά ανάσα για το Σύνδεσμο και την απαραίτητη ώθηση στην υλοποίηση των κοινωνικών του δράσεων.

Με εκτίμηση  και θερμές ευχαριστίες

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Ταμίας

Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης                    Γιάννης Βρέτταρος

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.