Home > Εκδηλώσεις, Πειραιάς > Εκδηλώσεις του Συνδέσμου Αποφοίτων Ιωνιδείου για την επέτειο των 90 ετών από τη Μικρασιατική καταστροφή

Εκδηλώσεις του Συνδέσμου Αποφοίτων Ιωνιδείου για την επέτειο των 90 ετών από τη Μικρασιατική καταστροφή

No Gravatar

Εκδηλώσεις του Συνδέσμου Αποφοίτων Ιωνιδείου για την επέτειο των 90 ετών από τη Μικρασιατική καταστροφή

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις και δράσεις που αφορούν την επέτειο για τη συμπλήρωση 90 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Στο πλαίσιο αυτό

α) Κατόπιν προσκλήσεως του Δήμου Πειραιά και του Δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου συμμετέχει ως υποστηρικτής της εκδήλωσης «Η μνήμη ζωντανεύει μέσα από καρτ-ποστάλ και βιβλία» την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Νεοκλασικό Κτήριο της οδού Κανθάρου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων δράσεων  “1922-2012 «Από τη γη της Ιωνίας στον Πειραιά» Ο Ελληνισμός της Μικράς Ασίας. Ακμή, ξεριζωμός και εγκατάσταση στην Ελλάδα”.

β) Συνδιοργανώνει με τη Φιλολογική Στέγη Πειραιώς την παρουσίαση του βιβλίου «Γιαρντίμ, οι φλόγες της Ανατολής» (Εκδόσεις Καστανιώτη) του συγγραφέα – ιατρού Χρήστου Ναούμ, την Τετάρτη 19-12-2012 και ώρα 20.00 στην Αίθουσα Γεώργιος Μπόμπολας (Πραξιτέλους 236, Πειραιάς).

Επισυνάπτονται οι προσκλήσεις των εκδηλώσεων

Εκ μέρους του ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                          Ο Γενικός Γραμματέας

Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης               Παναγιώτης Καλαβρός

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.